Wie ben ik?

 

 

 

    Home                Wie ben ik?                Mijn aanbod                Contact

Paulien Stikkelman

De vrouw achter LijfLessen is Paulien Stikkelman, gekwalificeerd en ervaren masseur en massagetrainer/coach. Zij koos er in 2002 voor haar massagehobby professioneel te gaan beoefenen. Ze heeft de opleiding tot sportmasseur afgerond en heeft daarna meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in een eigen drukbezochte praktijk.

Ze heeft daar geleerd problemen op te sporen die mensen in hun functioneren hinderen. En tal van technieken ontwikkeld om die problemen te verlichten. Intussen heeft ze zich ook gekwalificeerd in een veelheid van massagemethoden en therapieŽn uit alle windstreken en alle eeuwen. En een ruime ervaring opgedaan in het geven van trainingen, zowel aan privťcliŽnten als aan (aankomende) sport- en ontspanningsmasseurs.

In 2020 heeft ze besloten haar kennis en ervaring vast te leggen in lesmateriaal dat mensen kan helpen bij het herkennen en zelf behandelen van hun spannings- en spierklachten. Dit heeft geresulteerd in een serie cursussen en trainingen die in korte sessies worden aangeboden en geoefend. Het zijn algemene trainingen van ontspanningstechnieken en de behandeling van spierklachten. Maar ook specifieke cursussen, heel direct gericht op het zelf verlichten van individuele klachten.